TikTok hit | Verkleed gaan als je voorletter

08-12-2022

Verkleed gaan als je voorleter

Misschien heb je het al wel eens voorbij zien komen op TikTok: groepen vrienden, familie of collega’s die hun carnavalskostuum baseren op de voorletter van hun namen. Hier maken zijn dan een grappig filmpje voor op TikTok van. Deze verkleed als je voorletter themafeestjes zijn heel erg populair, misschien heb jij er ook al eentje gehad of heb jij er een binnenkort?

Inspiratie voor eerste letter van je voornaam feest

Stel je heet Dirk, dan zou je verkleed kunnen gaan met een dokter kostuum. Of als je Patrick heet, dan trek je een Peaky Blinders outfit aan. Het zorgt voor een diversiteit in kostuums en er zijn natuurlijk oneindig veel mogelijkheden. Een ontzettend leuk idee voor een themafeestje of verjaardag! Wij hebben alvast wat inspiratie voor je opgedaan.

Voorletter decoratie voor je themafeest

Bij een feest hoort natuurlijk ook decoratie en versiering. Om in het thema te blijven kun je bijvoorbeeld letter ballonnen ophangen of vrolijke slingers. Denk bijvoorbeeld ook aan neon versiering om alles in een flitsende en feestelijke stemming te krijgen. Doordat de gasten kostuums in verschillende thema’s dragen is er voor de versiering ook van alles mogelijk. Het past dus altijd!

Zet de gezelligheid op tafel met letter snacks

Met lekkere snacks maak je het hele feest compleet. Om in hetzelfde thema te blijven kun je bijvoorbeeld letterchips op tafel zetten. Of snacks met voor elke letter van het alfabet. Wat dacht je van aardbeien, bananen, chips en ga zo maar door. Of snij watermeloen of blokjes kaas in de vorm van letters en maak er spiesjes van. Zo zie je maar, ook met eten kun je creatief zijn!

Eerst letter van je naam feest op TikTok

Kostuum: check, feestelijke decoratie: check en lekkere hapjes: check! Het feest kan bijna beginnen! Trommel je vrienden op en gaan met die banaan. Veel plezier samen en jullie maken toch ook een TIkTok filmpje? Deel je het resultaat ook met ons?