Tropische sferen met de Toppers 2024 Club Tropicana

08-05-2024

Tropische sferen met de Toppers 2024 Club Tropicana

De temperaturen stijgen en het zomergevoel begint te borrelen. De Toppers in Concert reeksen, eind mei, zijn voor veel fans de officieuze start van de zomer. Dit jaar brengen ze de exotische sferen van Club Tropicana naar de Johan Cruijff Arena. Denk aan zwoele zomeravonden, wuivende palmbomen en parelwitte stranden - de zomer komt tot leven tijdens deze concerten. Vier feest met kleding in hetzelfde thema. Met onze feestelijke Toppers kleding waan jij je op een tropisch eiland met kokosnoten en cocktails. Aloha!

Wat draag je naar Toppers 2024?

De dresscode voor Toppers 2024 luidt: "Coconut White with a tropical twist." In gewone taal betekent dit kleding met een vleugje Hawaïaanse flair. Denk aan kleurrijke Hawaï-rokjes of witte broeken, gecombineerd met zomerse Hawaï-blouses of bloemenkransen. Bij ons vind je alle kleding en accessoires die je nodig hebt voor een onvergetelijke Toppers-ervaring. Wat ga jij dit jaar dragen naar de Toppers?

Toppers outfit en accessoires

Op vrijdag staat Flamingo Friday op het programma, een knipoog naar de roze flamingo's die je vaak ziet op tropische stranden. Voeg een vrolijke toets toe aan je outfit met roze flamingo accessoires of een opblaas flamingo. En op zaterdag straalt Sunny Saturday je tegemoet, de perfecte gelegenheid om je zomerse Hawaï-outfit te combineren met een trendy zonneklep of te gekke zonnebrillen.

Toppers 2024 kleding kopen

De Toppers beloven een groots feest, dansen en zingen met de grootste partysongs en de beste hits van eigen bodem. De unieke saamhorigheid en gezelligheid van dit evenement wordt versterkt omdat iedereen iets draagt dat bij het thema hoort. Heb jij al iets in gedachten dat perfect past bij het thema van Toppers 2024? Wacht niet langer en koop snel je Toppers 2024 kleding - dan ben je helemaal klaar voor een avond vol plezier!