Feestelijke Sinterklaas versiering in en rondom je huis

26-11-2021

Feestelijke Sinterklaas versiering in en rondom je huis

Sinterklaas is weer in het land. Het is weer tijd voor de leukste tijd voor het jaar voor heel veel kinderen. De avonden worden korter en gezelliger. Nog even en dan is het weer pakjesavond. Hoe zorg je ervoor dat hij en zijn pieten zich thuis voelen in je huis? Met feestelijke sinterklaas versiering natuurlijk! Met deze drie gemakkelijke tips versier jij je huis zowel binnen als buiten met feestelijke sinterklaas decoratie. Wedden dat de goedheiligman je huis zeker niet voorbij zal gaan!

Feestelijke vlaggenlijnen

Met feestelijke sinterklaas vlaggetjes versier je zowel je woonkamer als de voorgevel van je huis. Een vlaggenlijn heeft ongeveer een lengte van 6 meter. Knoop een paar lijnen aan elkaar en je kunt eenvoudig een grotere ruimte versieren. Deze sint en piet vlaggenlijnen zijn heel feestelijk en budgetproof. Een vlaggenlijn kun je namelijk gemakkelijk hergebruiken.

Raamstickers en raamstiften

Een feestelijke raamsticker van een pietje of sinterklaas geeft direct een leuk effect. Ben je creatief en kun je goed tekenen? Met een paar raamstiften kun je eenvoudig sinterklaas symbolen op je raam tekenen. Wat dacht je van een grappig pietje waarvan het lijkt alsof hij door je raam kijkt. Of teken een mijter, staf, het paard van sinterklaas en heel veel pepernoten op je woonkamer raam.

Welkomstbord of vlag voor Sinterklaas

Een gaaf welkomstbord voor sint en zijn pieten kun je gemakkelijk maken van karton. Een leuke knutsel tip om te doen met je kinderen. Zorg voor stevig karton of papier, vrolijke verf kleuren en ga aan de slag! Ga je liever voor gemak? Met een leuke welkomstvlag zal de sint zich ook welkom voelen bij jullie.

Met deze tips hopen we dat je een gezellige sfeer kunt creëren met sinterklaas decoratie. Wij zijn klaar voor pakjesavond, jij ook?