De leukste kostuums voor Halloween 2021

11-10-2021

De leukste kostuums voor Halloween 2021

De maand oktober is begonnen en het is weer tijd om na te gaan denken over de leukste Halloween kostuums. Misschien heb thuis alles al in griezelige sferen omgetoverd met Halloween decoratie. Met lichtgevende pompoenen, spinnenwebben en raamstickers. Maar dan moet je er toch echt aan geloven. Een Halloween kostuum voor je kleintje, voor jezelf of voor het hele gezin. Met een kostuum wordt Halloween pas echt een griezelige ervaring!

Misschien gaan niet alle feestjes door zoals je gepland zou hebben, maar zelfs thuis op de bank is Halloween vieren heel erg leuk. In Nederland wordt Halloween steeds populairder en zeg nou zelf, waarom zo je zo’n leuk feestje aan je voorbij laten gaan? We hebben voor jou de leukste kostuums voor Halloween 2021 op een rijtje gezet. Of je nu alvast inspiratie op wil doen of last minute nog een origineel kostuum nodig hebt.

Alice in Wonderland

Met recht een klassieker die het ook goed doet tijdens Halloween. Er zijn heel veel personages in het Alice in Wonderland verhaal dus je kunt jezelf en je hele familie in dit thema verkleden. Van Alice tot de gekke hoedenmaker, met wie ga jij op avontuur? Van Alice in Wonderland kostuum tot de gekke hoedenmaker, met wie ga jij op avontuur?

Addams family

Wie kent deze bijzondere familie niet meer? De Addams family is bekend van de films, televisie serie en als stripfiguren. Tover je hele gezin om tot deze duistere familie. Van Morticia tot Wednesday, deze personages zijn voor iedereen herkenbaar!

Batman en zijn vrienden

Met dit originele Halloween thema maak jij iedereen in huis blij. Want wie wil nu in de huid kruipen van zijn superheld of vijand. Ga verkleed als stoere Harley Quinn of tover je eigen superheld om tot Batman.

101 Dalmatiërs

Heb jij een goede Cruella de Vil imitatie in huis? Met een goed kostuum en herkenbare cruella pruik ben jij de slechterik voor een dag. Zorg voor genoeg dalmatiërs en je Halloween kan dit jaar niet meer stuk!

Super Mario en Prinses Peach

Wie gaat het hart van prinses Peach veroveren? Deze game klassieker is heel erg geschikt als grappig kostuum voor Halloween. Met super Mario, zijn broer Luigi en prinses Peach kun je een griezelig maar vooral te gek feestje vieren.

Genoeg inspiratie voor een leuk en grappig Halloween kostuum toch? Hebben we iets gemist of heb je zelf een leuk idee voor Halloween 2021, laat het ons dan weten.