• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Blauwe slingers

Filter op
Items 55 - 102 of 102
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2
Items 55 - 102 of 102
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2

Blauwe slingers voor een spetterende party

Liefhebbers van de kleur blauw zoeken bij ons de mooiste blauwe slingers uit! Zo hebben wij blauwe vlaggenlijnen, maar ook slingers van blauw crêpepapier. Heb je effen blauwe slingers en blauwe ballonnen nodig voor een themafeest met de kleur blauw? Of ga je voor slingers met een blauwe opdruk, zoals onze wit met blauw geruite Oktoberfest slingers? Ontdek onze blauwe decoratie en gebruik dit als basis voor een gezellig feest!

Mooie slingers in blauwe tinten

Een kroonjaar vraagt om speciale slingers, die duidelijk maken dat een belangrijke mijlpaal is bereikt. Zo hebben wij goudkleurige en blauwe vlaggetjes voor een verjaardag 50 jaar en een verjaardag 18 jaar, waarop het getal van de leeftijd staat vermeld. Voor een kinderfeestje of een tuinfeest zijn blauwe pompom-slingers met een nostalgische en speelse uitstraling een goede keuze. Ook hebben wij veel themaslingers met de kleur blauw, zoals slingers met witte en blauwe ankers voor een feest met een maritiem thema. Je dochter maak je heel gelukkig met een zeemeermin verjaardag met blauwgroene slingers.

Babyshower, communie en geboorte slingers

De kleur blauw wordt vaak geassocieerd met de geboorte van een jongetje. Zo zijn geboorte slingers voor een jongen vaak blauw en die voor een meisje meestal roze. Vroeger was de associatie die de mensen hadden met blauw en roze andersom: blauw hoorde bij de kleding van Maria en dus bij meisjes, terwijl roze of rood de kleur was van het gewaad van Jezus en meer bij jongens paste. Later werd roze een meisjeskleur, omdat de kleur als lief en zacht werd beschouwd. Blauw werd juist een jongenskleur, omdat die kleur stond voor de bescherming die jongens als stamhouder aan hun familie moesten geven. Ook onze communie slingers en babyshower slingers voor jongens zijn vaak in het blauw uitgevoerd.

Slingers in blauw kopen op Carnavalskleding.nl

Of je nu rood-wit-blauwe vlaggetjes of slingers met blauwe slabbetjes of rompertjes nodig hebt vanwege een geboorte, je vindt deze items in ons grote assortiment. Laat ons weten welke artikelen je graag wil ontvangen, dan verwerken wij je bestelling zo spoedig mogelijk. Meestal kan je je blauwe feestartikelen de volgende werkdag al verwachten. Blauw staat voor puurheid, water, de marine en voor droefheid. Denk maar aan de bluesmuziek. Met blauwe slingers heb je gelukkig alleen maar lol en bouw je een geslaagd feestje!