Bananaman kostuum

Sorteer op
#1
Blauwe oogmasker
Ook verkrijgbaar in andere: kleur
16,5 cm

Blauwe oogmasker

€ 1,65
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Bananaman kostuum voor een komische held

Wil jij graag een superheld zijn, maar dan met een flinke knipoog? Ga dan voor een Bananaman kostuum. Bananaman is een Britse stripheld die een parodie vormt op de bekende superhelden. In de strips transformeert Eric na het eten van een banaan van een naïeve schooljongen in een volwassen gespierde held met een Banana Man outfit. Vergeet uiteraard je blauwe oogmasker niet en je vriend de kraai, die je in zijn kraaien kostuum steeds zo trouw je bananen brengt!

Blauw met gele Banana Man outfits

Wij hebben diverse superhelden kostuums. Het Bananaman carnavalspak is een wel heel bijzonder kostuum, dat in blauw met geel is uitgevoerd en een cape heeft die lijkt op een bananenschil. Voor het ontwikkelen van Bananaman deden de makers inspiratie op bij Superman en Batman. Nodig je vrienden uit om samen carnaval met je te vieren in een Superman pak en Batman kostuum, dan hebben jullie samen alle superkrachten die je maar wenst.

Bananaman carnaval maskers voor een mysterieuze look

Een masker is altijd een goed idee voor een carnavalsfeest of themafeest. Met een superhelden masker bedek je je gezicht helemaal of alleen je ogen, als je een oogmasker draagt. Het masker van Bananaman is felblauw en bedekt alleen de bovenkant van zijn gezicht, wat zorgt voor een geheimzinnig effect. Dit oogmasker past perfect bij het gespierde blauwe Bananaman pak met de gele accenten, gele handschoenen en gele laarzen. Nu nog een paar bananen eten en afwachten of hetzelfde effect optreedt als bij jouw superheld.

Andere kostuums van superhelden

Bananaman staat altijd klaar om de strijd aan te gaan met slechteriken. Wanneer hij een held wil worden, brengt zijn huisdier de kraai hem bananen, zodat hij kracht kan opdoen en kan veranderen in een gespierde figuur. Wil je - als je je ergens boos over maakt - liever transformeren in een groene krachtpatser, kijk dan bij onze Hulk pakken. Ook met een Captain America pak met een blauw masker verander je in een held met een grote intelligentie, kracht en snelheid.

Banana Man onesie kopen op Carnavalskleding.nl

Heb jij al een mooie Banana Man onesie of Banana Man shirt gevonden? Of kies je liever een bananenpak uit? Wij sturen je carnavalskleding zo snel mogelijk toe, zodat je kan uitproberen of de outfit aan je wensen voldoet. Mocht het pak niet passen, dan mag je het binnen veertien dagen retour zenden. Zelf eten wij geen bananen om onze krachten te vergroten. Wij zijn gewoon sterk in een goede service en een snelle levering van jouw Bananaman kostuum!