• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Azie & Ninja

Items 109 - 143 of 143
Pagina 3 van 3
Items 109 - 143 of 143
Pagina 3 van 3

Aziatische kleding

Japanse, Chinese of Indiase kleding scoren voor carnaval? Dat kan eenvoudig bij carnavalskleding.nl. Wij hebben kleding uit alle landen van het continent Azië. Indiase kleding wordt altijd veel gedragen tijdens het carnavalsfeest. Denk aan een India jurk bijvoorbeeld. Ook Japanse kleding is razend populair onder de carnavalsvierders. Voor Chinese kleding hoef je geen spleetogen te hebben. Als jij als dame een mooie rode Chinese jurk draagt, val je direct op.

Ninja pak kopen

Het verre Azië, het continent van de vele landen, de miljarden inwoners, vele verschillende culturen en gerechten. Uit Azië komen de ninja's, gevreesde Japanse krijgers die altijd hun taak uitvoeren en gerichte aanslagen kunnen plegen. Iedereen heeft wel eens een film of serie gezien waarin ninja's voorkwamen of zelfs de hoofdrol speelden. Met de carnavalskleding van carnavalskleding.nl bestel je snel en eenvoudig een Ninja kostuum of ninja pak. Ook voor je kind hebben we een breed assortiment ninja pakken. De kostuums van deze krijgers zijn veelal zwart en natuurlijk niet compleet zonder bijpassende accessoires. Een ninja zwaard bijvoorbeeld. Die mag zeker niet ontbreken.

Indiase kleding voor carnaval

Ook India behoort tot Azië. Een prachtig land met een minstens zo prachtige natuur en tradities. Het komende carnaval kun jij vieren in een prachtig Bollywood kostuum. India is ook wel bekend vanwege Bollywood. Deze film-industrie is zeer bekend en brengt jaarlijkse vele nieuwe films op de markt. De acteurs en actrices die in deze films spelen hebben vaak kenmerkende kleding aan. De acteurs gaan vaak gekleed in een Indiaas gewaad, met opvallende sloffen met opkrullende neuzen. Scoor je Indiase kostuum bij carnavalskleding.nl.