Angry Birds kostuum

Sorteer op
#1
Angry Birds kostuum baby

Angry Birds kostuum baby

€ 27,45
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Angry Birds kostuum

Weet jij alles van vogels die hun eieren terug willen van groene varkentjes? Dan zou het zomaar kunnen dat je een fan bent van het computerspel Angry Birds. Deze Finse game staat bekend om zijn komische karakter en werkt verslavend voor wie er eenmaal aan begint. Kan jij uren gamen of ben je zelf een vreemde vogel? Dan hebben wij comfortabele Angry Birds onesies en Angry Birds shirts voor je. Ook kan je bij ons terecht voor Angry Birds kostuums voor kinderen en baby’s. Laat je inspireren door onze beroemdheden kostuums uit films, games en muziek en kies een grappig kostuum uit.

Angry Birds outfits

Onze Angry Birds jumpsuits zijn leuk voor carnaval vanwege de sprekende kleuren van de vogel- en varkenspakken, zoals felrood, geel en groen. Met deze game kostuums val je onmiddellijk op tussen de andere feestgangers. Met de grote ogen op je kostuum kan jij bovendien in een oogwenk de feestruimte afspeuren naar leuk gezelschap en zie je meteen met wie je lol kan maken. Bovendien kan je zoon of dochter met onze Angry Birds kostuums voor kinderen gezellig rondfladderen op een kinderfeestje. Onze Angry Birds kinderkleding past bij diverse thema’s, want wat let je om in een pak van Angry Birds naar Halloween te gaan?

Andere populaire game kostuums

Zie jij jezelf al gezellig feestvieren in een Angry Birds onesie of in een Angry Birds shirt? Wij hebben nog veel meer game kostuums voor volwassenen en kinderen, waaronder Sonic de Egel en Super Mario. Net als onze Angry Birds kostuums zijn ook onze Pacman pakken heel geschikt voor wie graag op wil vallen met een felle kleur als rood of geel. Fanatieke spelers van Fortnite kunnen bij ons ten slotte terecht voor een origineel Fortnite kostuum. Zo is iedereen blij met zijn favoriete game-outfit.

Angry Birds shirt of kleding bestellen op Carnavalskleding.nl

Of je nu met je kostuum van Angry Birds naar Halloween, carnaval of een kinderfeestje gaat, wij hebben mooie pakken en onesies gebaseerd op dit immens populaire thema, waarbij een zwerm vogels de strijd aangaat met een groep groene varkens. Vink in ons menu de maat aan die je zoekt en kijk voor meer inspiratie nog even bij onze dieren onesies. Heb je je Angry Birds kostuum snel nodig? Wij zullen dat varkentje dan snel voor je wassen, want als jij voor 20.00 uur bestelt, heb je je aankoop morgen al in huis!