Retourneren

Retourneren is bij Carnavalskleding.nl geen probleem en kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je besteling. De verzendkosten van uw retourzending zijn voor uw eigen rekening. 

Voorwaarden voor retournerning:

Artikel dient ongedragen te zijn (passen mag natuurlijk wel)
Artikel heeft geen gebruikssporen
Artikel dient in orginele verpakking te zitten
De retourartikelen dienen voorzien te zijn van de originele aanhechtkaart.
Panty’s, pruiken, snorren, baarden en andere soorten beharing die uit de verpakking zijn gehaald mogen vanwege hygienische redenen niet worden geruild of geretourneerd. Deze artikelen worden verzegeld verzonden en kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling verbroken is.

Veel voorkomende vragen:

Ik wil een andere maat van hetzelfde product. 
Het best kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen op deze manier is je product het snelst bij u thuis.

Mijn bestelling is te laat binnen gekomen.
Het best kunt u uw pakketje weigeren in ontvangst te nemen, dan gaat deze automatisch naar ons retour. Zo heeft u het snelst uw aankoopbedrag terug. 

Mijn bestelling is niet compleet of correct binnen gekomen.
Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice voordat u items retourneert of opnieuw bestelt.

Richt uw mail aan mailadres

Artikel defect of verkeerde ontvangen?

Stuur het artikel niet direct terug maar neem eerst contact op met onze klantenservice. Geef hierbij duidelijk aan wat het defect is en maak dit duidelijk met een afbeelding.

Richt uw mail aan mailadres

Terugbetaling

Zodra uw retourzending bij ons binnen komt wordt er een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Wanneer uw retourzending aan deze controle voldoet ontvangt u een emailbevestiging en storten wij het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten terug.

Indien u de gehele bestelling retourneert , dan ontvangt u de in rekening gebrachte verzendkosten terug. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen op je rekening bijgeschreven. De kosten van de retourzending worden niet vergoed. Als u een korting heeft gekregen (bijv. groepskorting of gratis verzending) en de totale bestelwaarde valt na retournering onder de drempelwaarde van deze korting, dan vervalt het recht op deze korting en zal deze verrekend worden.

Stuur de producten terug naar:

Om uw producten retour te sturen gebruikt u het onderstaande retourformulier. Deze kunt u digitaal invullen en uitprinten. 

KLIK HIER VOOR HET RETOURFORMULIER