Toppers kleding 2017

Bekijk de 2 producten

Wilde Westen De Toppers kleding 2017

Toppers kleding kopen? Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei is het tijd voor de toppers in concert 2017. De 13e editie van dit gezellige meezingfeest wil jij natuurlijk geheel in stijl met het thema “Wild west, Thuis best” vieren in de leukste en origineelste Wilde westen outfits en accessoires. Wil jij verkleed als Cowboy of ben je op zoek naar leuke indianen kleding? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan wilde westen kleding en accessoires waarmee jij zeker indruk gaat maken tijden de Toppers 2017.

Toppers kleding 2017 kopen

Voor toppers 2017 kleding in het thema wilde westen vind je bij ons de meest uitgebreide collectie. Verkleed jezelf als cowboy, indiaan, sheriff met onze kleding en kostuums en maak het af met de leukste accessoires zoals een cowboyhoed, cowboylaarzen, verentooi of een holster. Je kunt online toppers 2017 kleding kopen bij de western kleding specialist van Nederland.

Dresscode toppers 2017 “Glitter Country Rood”

Zoals bekend is het thema van de toppers 2017 het wilde westen met populaire kostuums als cowboys en indianen. Maar wist jij ook dat de dresscode “Glitter country rood” is. Rode glitter kleding en accessoires hebben wij gelukkig ook ruimschoots op voorraad. Van rode pailletten kleding en accessoires tot rode glitter panty’s en rode country kostuums. Zorg ervoor dat ook jij dit jaar gezellig mee doet met de dresscode van de toppers 2017.