Maattabel Wicked costumes - Kinderen

LET OP: Deze maattabel is een algemene maattabel en niet specifiek voor dit product. Het kan daarom zo zijn dat er meer/minder maten in deze maattabel staan dan er van het product te bestellen zijn.

LET OP: Kostuums & jurkjes van Wicked costumes vallen normaal. Bij twijfel tussen twee maten adviseren we om de grootste van de twee te kiezen.

Maten kinderen kostuums

Onze kostuums voor kinderen zijn beschikbaar in maten variƫrend van maat S (3-4 jaar) en maat XL (11-13 jaar). Toch willen we je vragen om wat tijd te nemen en jezelf op te (laten) meten om er zeker van te zijn dat je straks de juiste maat krijgt opgestuurd.

Maat (leeftijd) Lichaamslengte (1) Borstomvang (2) Tailleomtrek (3)
S (3-4) 110-122 cm 61 cm 57 cm
M (5-7) 122-134 cm 67 cm 60 cm
L (8-10) 134-146 cm 73 cm 63 cm
XL (11-13) 146-158 cm 80 cm 66 cm
One-size (5-10) 122-146

Kostuums & jurkjes van Wicked costumes vallen normaal.
Bij twijfel tussen twee maten adviseren we om de grootste van de twee te kiezen.

Hoe moet ik meten?

Bekijk alsjeblieft de afbeelding van het kind naast de maattabel hierboven en volg deze eenvoudige stappen:

  1. Lichaamslengte
    Meet jezelf op met behulp van een meetlint. Het eenvoudigst is om met blote voeten rechtop tegen een muur te gaan staan en uw lengte te markeren op de muur. Meet vervolgens de gemarkeerde lengte op om uw lichaamslengte te bepalen.
  2. Borstomvang
    Meet jezelf op met behulp van een meetlint; qua hoogte doe je dit vlak onder de oksels. Houd het meetlint strak en in een horizontale lijn, maar zorg er uiteraard voor dat er niet te veel druk staat op het meetlint.
  3. Tailleomtrek
    Meet jezelf op ter hoogte van je navel en zorg ervoor dat je het meetlint in een horizontale lijn houdt.

Wanneer je de afmetingen weet, houd deze dan naast de maattabel om er zo achter te komen welke maat de juiste is voor jou. Wanneer de borstmaat in een andere maat pak valt dan de taille- of heupmaat, adviseren we je om de maat te kiezen gebaseerd op de maat van de borstomvang.

De afmetingen en maten in deze tabel zijn slechts een indicatie. Ieder artikel heeft zijn eigen pasvorm, zodoende kunnen de maten per artikel afwijken van deze indicatie. Aan deze maattabel kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.