Maattabel Widmann - Unisex

LET OP: Deze maattabel is een algemene maattabel en niet specifiek voor dit product. Het kan daarom zo zijn dat er meer/minder maten in deze maattabel staan dan er van het product te bestellen zijn.

LET OP: Kostuums & jurkjes van Widmann vallen klein omdat het een Italiaans merk is. Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.

Maten unisex kostuums

Onze unisex kostuums zijn beschikbaar in standaard maten variƫrend van maat XS tot en met maat XXL. Toch willen we je vragen om wat tijd te nemen en jezelf op te (laten) meten om er zeker van te zijn dat je straks de juiste maat krijgt opgestuurd.

De maten van de one-size kostuums komen ongeveer overeen met de maten M en L. Deze kostuums hebben geen confectie maat en zijn geschikt voor zowel dames als heren. Deze kostuums zijn geschikt voor iedereen met een gemiddeld postuur en een gemiddelde lengte.

De lichaamslengte die aangegeven staat is de ideale lichaamslengte voor het kostuum. Ben je qua postuur wat gezetter neem dan altijd een maatje groter. Ben je vrij slank dan kan je gaan voor de lichaamslengte die bij je past.
Maat Lichaamslengte (1)
XS 160-165 cm
S 165-170 cm
M 170-175 cm
L 175-185 cm
XL 180-190 cm
XXL 190 cm +
One size 170-185 cm

Kostuums van Widmann vallen klein.
Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.

De afmetingen en maten in deze tabel zijn slechts een indicatie. Ieder artikel heeft zijn eigen pasvorm, zodoende kunnen de maten per artikel afwijken van deze indicatie. Aan deze maattabel kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.