Maattabel Fiestas Guirca - Dames

LET OP: Deze maattabel is een algemene maattabel en niet specifiek voor dit product. Het kan daarom zo zijn dat er meer/minder maten in deze maattabel staan dan er van het product te bestellen zijn.

LET OP: Kostuums van Fiestas Guirca zijn gemaakt voor op een maattabel van Spaanse vrouwen. We hebben de maten in deze tabel voor je herschreven naar NL maten. De Spaanse maten staan in het label van het kostuum en staan ook in deze maattabel. In principe vallen normaal de kostuums van Fiestas Guirca normaal uit. Toch adviseren wij u bij twijfel tussen twee maten om de grootste van de twee te kiezen.

Maattabel dames kostuums

Onze dames kostuums zijn beschikbaar in standaard maten variërend van maat S tot en met maat XL. Toch willen we je vragen om wat tijd te nemen en jezelf op te (laten) meten om er zeker van te zijn dat je straks de juiste maat krijgt opgestuurd.

Maat NL Maat Spanje Borstomvang (1) Taille omtrek (2) Heupomvang (3)
S | 34-36 36-38 80-90 cm 67-70 cm 94-97 cm
M | 36-38 38-40 93-96 cm 73-75 cm 99-102 cm
L | 40-42 42-44 99-103 cm 80-84 cm 106-110 cm
XL | 44-46 44-46 108-115 cm 91-100 cm 110-125 cm

Kostuums van Fiestas Guirca vallen normaal.
Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.

Hoe moet ik meten?

Bekijk alsjeblieft de afbeelding van de heer of dame naast de maattabel hierboven en volg deze eenvoudige stappen:

  1. Borstomvang
    Meet jezelf op met behulp van een meetlint; qua hoogte doe je dit vlak onder de oksels. Houd het meetlint strak en in een horizontale lijn, maar zorg er uiteraard voor dat er niet te veel druk staat op het meetlint.
  2. Taille omtrek
    Meet jezelf op ter hoogte van je navel en zorg ervoor dat je het meetlint in een horizontale lijn houdt.
  3. Heupomvang
    Meet jezelf op ter hoogte van het breedste gedeelte van je heupen (vaak is dit zo’n 20 centimeter onder de taille) en zorg ervoor dat je het meetlint in een horizontale lijn houdt.

Wanneer je de afmetingen weet, houd deze dan naast de maattabel om er zo achter te komen welke maat de juiste is voor jou. Wanneer de borstmaat in een andere maat pak valt dan de taille- of heupmaat, adviseren we je om de maat te kiezen gebaseerd op de maat van de borstomvang.

De afmetingen en maten in deze tabel zijn slechts een indicatie. Ieder artikel heeft zijn eigen pasvorm, zodoende kunnen de maten per artikel afwijken van deze indicatie. Aan deze maattabel kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.