Betalen

Betaalwijzen

Om er voor te zorgen dat het gehele proces van betaling, verwerking en verzending voor zowel u als voor ons zo snel mogelijk verloopt, kunt u het best gebruik maken van de veilige betalingsmethode iDeal.
Verdere mogelijke betaalmethoden waarvan u gebruikt kunt maken zijn: Creditcard, Bankcontant/Mister Cash, Overboeking en Belfius direct net.

* Om uw bestelling direct te kunnen verwerken is overboeking tijdelijk niet meer mogelijk. Wij raden u aan te betalen met iDeal.

Betaaltermijn

We raden aan via iDeal te betalen zodat u niet te maken heeft met betalingstermijnen. Mocht u ervoor kiezen om via overboeking te betalen dan is de betalingstermijn 10 dagen. Zodra uw betaling binnen is wordt uw product door het magazijn verzendklaar gemaakt. 

Prijzen

Alle prijzen die genoemd worden in de webshop zijn prijzen inclusief 21% BTW. 

Laagste prijsgarantie

Ziet u hetzelfde product bij een andere webshop goedkoper? Wij betalen u het verschil terug!

Vragen over betalingen

Waar vind ik mijn rekeningoverzicht?
Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u uw rekeningoverzicht daar bekijken. 

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?
Zodra u uw bestelling met iDeal heeft afgerond, wordt uw bestelling meteen verzendklaar gemaakt in het magazijn. Heeft u via een andere betaalmethode betaald dan wordt u bestelling verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Mijn bestelling is al betaald, maar nog niet verzonden. Hoe kan dat?
Dit kan komen doordat het magazijn uw bestelling nog aan het klaar maken is. 

Veiligheid

Doordat er gebruik wordt gemaakt van iDeal bent u verzekerd van een veilige afhandeling. iDeal is bij de meeste webshops al de standaard en daarom heeft ook Carnavalskleding.nl gekozen voor deze betaalmethode.