Top 5 Populairste kerstmis kostuums

19-12-2022

Top 5 Populairste kerstmis kostuums

December is begonnen en na Sinterklaas kijken wij natuurlijk alweer uit naar kerstmis. Kerstkleding is en blijft altijd populair en dat merken wij ook. Je kunt een foute kersttrui dragen tijdens het kerstdiner of een leuke kerstmis kostuum voor de kerstborrel op je werk. Wij geven je graag inspiratie!

Nummer 1 – Kerstman pak

De klassieker, een kerstman pak kan natuurlijk niet ontbreken in de top 5. Van een luxe variant tot een budget variant. Wij hebben het allemaal. Onze goedkope kerstman pak wordt vooral gebruikt voor zogenoemde Santa runs of voor bedrijfsfeestjes. De luxe variant zou niet misstaan als het originele kerstman pak. Draag jij het kerstman pak in combinatie met onze kerstmanbaard en accessoires dan ben jij onherkenbaar. Ho Ho Ho, wie heeft er nog cadeautjes?

Nummer 2 – Foute kersttrui

Met een foute kersttrui zit jij altijd goed! Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika maar inmiddels kunnen wij ook niet meer zonder. Met een knipoog vier je hiermee kerstmis. Ideaal voor een borrel met je collega’s. Of ga samen met je familie een heuse foute kersttruien wedstrijd aan! Wie kan draagt er het meest foute trui tijdens het kerstdiner? Combineer het met foute kerstbrillen of draag een kerstboom muts. Het kan allemaal, lekker gek doen!

Nummer 3 – Kerstelf kostuum

Hop hop, die cadeautjes pakken zichzelf niet in. In een kerst elf kostuum ben jij de helper van de kerstman. Deze vrolijk gekleurde pakken worden steeds populairder. Het is net iets anders dan een gewoon kerstman kostuum. Een kerstelf kostuum is herkenbaar aan de rode en groene kleuren. Daarnaast draagt een kerstelf vaak de herkenbare wit-rood gestreepte kousen.

Nummer 4 – Kerststal kleding

Alles voor een levende kerststal nodig? Wij hebben de kerststal kostuums! Ieder jaar wordt door duizenden kinderen het kerstspel uitgevoerd. Van een jezus kostuum tot een ezel pak. Wij hebben alles voor jong en oud in ons assortiment. Daarnaast biedt onze collectie ook de kleding van de herders en diverse dierenkostuums, zoals die van de kameel en de ezel. Ben jij uitverkoren om de engel te zijn in het kerstspel of wil je je verkleden als engel, bekijk dan ook onze kerstengel kostuums, waarin je er hemels mooi uitziet!

Nummer 5 – Sneeuwpop pak

Kleed je met kerst lekker warm aan met een sneeuwpop kostuum. Van een Olaf de sneeuwpop uit de disney film Frozen of voor een kerst blouse met sneeuwpoppen? Met een bijpassende bezem, een warme sjaal en wortel ben jij klaar voor een warme kerstmis dit jaar. In een sneeuwpop kostuum heb jij een hoog knuffel gehalte. We hebben kostuums voor jong en oud.