Stappenplan voor een onvergetelijk Halloween!

26-09-2022

Stappenplan voor een onvergetelijk Halloween

Je bent uitgenodigd voor een geweldig Halloween feestje, maar wat nu? In je normale kloffie naar het feestje toe gaan is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom willen wij je graag in een paar stappen klaarstomen voor een geslaagd Halloween feestje!

Stap 1 - Kies een geschikt Halloween thema

Halloween draait natuurlijk om het verkleed gaan. Eigenlijk kun je Halloween inmiddels als een soort carnaval beschouwen. Je hebt dus een Halloween kostuum nodig! Om de keuze tot een origineel of uniek kostuum makkelijker te maken adviseren we je om vooraf een thema te kiezen. Eng en griezelig of grappig en fout, alles mag tegenwoordig. Mogen wij je een paar suggesties doen?

Ga als griezelige spook en jaag iedereen de stuipen op het lijf. Zoek je iets zachts, een beetje lief maar nog steeds met een Halloween randje? Bekijk dan eens onze monster kostuums die lijken op de monsters uit de animatiefilm Monster en Co. Hiermee draag jij een herkenbaar kostuum val jij toch op tussen alle andere griezelige kostuums.

Stap 2 - Zoek een kostuum uit

Zoals aangegeven maat het met Halloween niet uit in wat voor kostuum je dit feest viert. Als het maar binnen het thema Halloween valt. Of je nu gaat voor een lekker warm en comfortabel kostuum of voor sexy en kort.

Ben je op zoek naar inspiratie voor een Halloween kostuum voor dames? Denk dan eens aan een zwarte engel kostuum. Dit is een favoriet voor heel veel vrouwen en wij begrijpen wel waarom! Dit kostuum kun je zelf personaliseren en is donker, mysterieus en heeft wel iets sexy’s.

Voor mannen zijn vooral gemakkelijke en herkenbare Halloween outfits populair. Van serie moordenaars tot gruwelijke zombie kostuums. Als je er maar met gemak een onvergetelijk feestje in kunt vieren!

Stap 3 - Maak je Halloween look helemaal af

Met de juiste griezelige accessoires en make-up zorg jij ervoor dat jouw look helemaal perfect is. Met een eng Halloween masker vier jij onherkenbaar Halloween. Met de juiste schmink zorg je voor een realistische uitstraling als zombie of griezelig monster.

Wil jij helemaal onherkenbaar Halloween vieren? Vergeet dan ook niet de essentiële onderdelen om dit voor elkaar te krijgen. Naast een kostuum heb je dan ook een pruik, handschoenen en eventueel schoenkappen nodig. Zo ben jij helemaal klaar voor Halloween!

Stap 4 - Vier een onvergetelijk Halloween feestje!

Na wekenlange voorbereiding is het eindelijk zover. Je nieuwe Halloween kostuum zit als gegoten en jij bent klaar voor dit Amerikaanse feest. Of je nu helemaal uit wil pakken of liever iets makkelijks aantrekt. Het draait allemaal om Halloween, dus geniet er met volle teugen van!

Trick or Treat!

Bekijk al onze halloween kostuums