Ben jij al klaar voor de Toppers 2022 in concert?!

17-11-2022

Wil jij last-minute nog je outfit scoren voor de toppers concerten? Bekijk dan snel onze collectie toppers kleding. De toppers mogen na een corona pauze eindelijk weer optreden. De concerten zijn weer uitverkocht en het belooft een heel spektakel te worden! Met het thema ‘Happy Together ‘The Flower power edition’ zal het een spectaculaire avond worden. De dresscode is dan ook flower power purple: hippie met een vleugje paars.

Toppers 2022 dresscode Flower Power Purple

De dresscode, dus wat je aan moet doen tijdens de Toppers concerten is er een met een knipoog naar de jaren 60. Je zult Jan Smit, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger in glitter en glamour Hippie kostuum zien optreden. En wat ga jij dragen tijdens de toppers 2022? Wellicht een hippie pak met een paars tintje. Je kunt hierbij denken aan het te gek flower power kostuum met een paarse boa of andere paarse feestartikelen. In onze categorie Toppers kleding kun je alles vinden voor de toppers. Wij hebben de mooiste kostuums en accessoires voor je geselecteerd. Zo kun jij je relaxed voorbereiden op een fantastisch avondje uit!

Toppers 2022 kleding bij Carnavalskleding.nl

Wij hebben alles voor de toppers 2022! Dit jaar zullen de toppers helemaal over the top gaan met het thema Hippie - Flower Power. Wat wil je ook na een verplichte corona pauze, de mannen staan te trappelen om weer te kunnen optreden. Wij kunnen begrijpen dat jij ook helemaal zin hebt in dit geweldige meezing feest. De collectie toppers kleding ligt op voorraad en kan morgen al bij jou in huis zijn. Wij wensen je alvast veel plezier toe!